Zijn veganisten de dupe van duurdere supplementen?

Als je veganistisch eet, dan weet je het maar al te goed. Het kan soms een flinke opgave zijn om een voedingspatroon aan te houden dat gezond voor je is en boordevol vitamines en mineralen zit. Om het nog niet eens te hebben over de variatie die je eigenlijk aan wilt brengen in je voeding. Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat je de dupe bent van duurdere supplementen. Door je supplementen als een vegan eiwitshake bij een specialist te halen, ben je altijd zeker van een eerlijke prijs én je kiest altijd voor supplementen die hun werk doen.

Stap over op vegan supplementen

Op het gebied van vegan supplementen is er enorm veel mogelijk. Allen hebben ze een gezamenlijk doel: jouw voedingspatroon verder optimaliseren en perfect in balans brengen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een vegan eiwitshake in te nemen. Lekker, verantwoord en het geeft een vullend effect. Ideaal als ‘’toetje’’, nadat je hebt gesport of in de ochtend voordat je naar werk gaat. Net zoals een gewone eiwitshake, is een vegan eiwitshake in tal van lekker smaken te verkrijgen. Verrijk het met een beetje fruit, en je bent ready to go. Hierdoor kun je de shake helemaal naar wens samen gaan stellen. En dat is wel zo leuk.

Dit is het supplement dat je als veganist nodig hebt

Als veganist neem je natuurlijk geen dierlijke producten in. Dit betekent wel dat het aan te raden is om over te stappen op het innemen van de gewenste supplementen met vitamines die je eigenlijk mist. Het slikken van het B-12 supplement, is daar bijvoorbeeld een erg goed voorbeeld van. Maar er zijn ook producten waar de vitamine van nature al aanwezig in is, die je nog steeds mag en wil eten. Je kunt hierbij denken aan sojadrank, maar aan klant-en-klare veganistische producten wordt de vitamine ook steeds vaker toegevoegd. Hierdoor is het dus net even wat makkelijker om voldoende vitamine B-12 binnen te krijgen.

Goed af te wisselen met bijvoorbeeld een vegan eiwitshake

Het is niet zo gek dat meer en meer mensen er vaker voor kiezen om een vegan eiwitshake in te nemen. Het product heeft tegenwoordig een erg lekkere smaak en het geeft meteen een vullend effect. Wil je zeker zijn van een product dat enkel de beste voedingsstoffen bevat? Dan is het altijd slim om de vegan eiwitshakes te bestellen in een webshop van de specialist.

Comments are closed