De show begon zaterdagavond als een theatrale productie. Violisten met gouden hoofddeksels en rode rokken betraden als eerste het podium, en Beyoncé’s dansers en meer muzikanten volgden kort daarna.

Vuurwerk ontplofte boven de zaal toen queen B de show opende met het zingen van Etta James’ “At Last”. Daarna kondigde ze het publiek aan dat haar moeder Tina Knowles, vader Mathew Knowles, haar “prachtige echtgenoot” Jay-Z en hun kinderen Blue Ivy, Rumi en Sir Carter aanwezig waren om steun te betonen.

Toen Beyoncé “Brown Skin Girl” begon te zingen, stond Blue Ivy naast haar en danste, waarbij ze de choreografie die de dansers naast haar uitvoerende perfect opvolgde. Na afloop van het nummer omhelsde ze haar moeder, liep de trap op en poseerde, en blies zelfs als een pro naar het publiek voordat ze het podium verliet.

Beyoncé had drie verschillende kleding wisselingen tijdens de avond. Een rode jumpsuit met korset en een rok kwam daarna en vervolgens een met kristallen versierde mini-jurk om de show af te sluiten. Een mama van 3 kinderen heeft zelden zoveel veel indruk achtergelaten op de fashion industrie. Met deze fashion nieuws berichten eten de critici hun vingers op!

Onder de aanwezige sterren waren Chloe en Halle Bailey, Nia Long, Kendall Jenner en Rebel Wilson. Gasten werden verzocht formele kleding te dragen, en moesten pins dragen om toegang te krijgen tot het evenement.

Alle aanwezigen moesten zich ook houden aan een strikt telefoonverbod. Niemand mocht foto’s of video’s maken van het concert, maar dat mocht wel op de afterparty, waar Swedish House Mafia optrad en gasten zich tegoed deden aan de gratis Moet champagne.

Het optreden van Beyoncé was onderdeel van het “Grand Reveal” weekend van Atlantis Resort voor de viering van het nieuwe Atlantis The Royal in Dubai, dat volgende maand wordt geopend. Het omvatte ook diners bereid door wereldberoemde chefs, waaronder Jose Andres, Nobu Matsuhisa en Mich Turner.

Comments are closed