Krullend haar weer leven geven

Krullend haar kan het moeilijkste haar om te onderhouden zijn. Het is meestal pluizig, statisch en vereist veel aandacht om te laten glanzen en haar volume te behouden. Ondanks dat krullend haar moeilijk is om te onderhouden, zijn er veel manieren om je krullen weer leven in te blazen.

Het eerste wat je moet doen als je je krullen weer leven in wilt blazen is door de juiste producten te gebruiken. Kies een sulfaat- en parabenenvrije shampoo die geschikt is voor krullend haar en gebruik een conditioner die je haar voedt. Met de juiste producten creëer je een goede basis voor schitterend krullend haar met veel haar volume.

Volume en textuur

Om je krullend haar meer body en textuur te geven, is het belangrijk om het te scrunchen. Scrunchen is een techniek waarbij je je haar met je vingers of met een kam kamt terwijl je gel of mousse aanbrengt. Scrunchen is een goede manier om je krullen meer body en haar volume te geven.

Droog je haar ook goed. Als je je haar te vaak of te heftig föhnt, kan het je krullen laten pluizen en haar volume verliezen. Gebruik liever een diffuser om je krullen te drogen en het haar volume te behouden.

Als je klaar bent met je haarverzorging, probeer dan wat olijfolie of arganolie aan te brengen. Olijfolie en arganolie bevatten veel hydratatie en voeden je krullend haar. Ze helpen ook om je krullen zachter en glanzender te maken, met meer haarvolume.

Krullend haar

Je kunt ook een speciale krullend haar behandelingskuur gebruiken om je krullen weer leven in te blazen. Deze behandelingskuur is speciaal ontwikkeld om krullend haar te hydrateren en de elasticiteit te verbeteren, waardoor je krullen meer haar volume hebben.

Als je je krullen weer leven in wilt blazen, vergeet dan ook niet om je kapsel regelmatig bij te knippen. Knippen geeft je krullen meer haar volume en body en helpt ook bij het verwijderen van beschadigde punten.

Krullend haar is moeilijk te onderhouden, maar met de juiste verzorgingsproducten, technieken en behandelingskuur zullen je krullen er gezond en glanzend uitzien met veel haar volume. Probeer de bovenstaande tips en je krullen zullen er weer als nieuw uitzien!

Comments are closed